Det självklara valet för ett lyckat evenemang

Vi fixar festen – oavsett storlek 

Till oss vänder du dig oavsett vilket sorts event du ska arrangera. Vi har stor vana av olika event dit vi räknar festivaler, konserter, mässor, vanliga fester och företagsfester. Vår rutin gör oss till ledande inom branschen och våra helhetslösningar är unika. Hos oss får du allt ifrån montering, planeringsarbete och givetvis sköter vi även om all logistik. Vi jobbar för din bekvämlighet och erbjuder helhetspaket för alla typer av evenemang. Vi jobbar främst i området kring Västerås men kan naturligtvis även tänka oss att åta oss uppdrag även i andra delar av Sverige.

Vad behöver du och hur kan vi hjälpa dig på bästa sätt? Vid det lite större evenemanget så rekommenderar vi en av våra paketlösningar där allt ifrån inkoppling av sladdar och kablar, olika stativ, högtalare och förstärkare ingår – allt som krävs för att du ska känna att förutsättningarna blir de absolut bästa.

Det är det vi jobbar efter och endast det absolut bästa är gott nog för dig och för oss.

Trygghet för dig 

Att du ska känna dig trygg med oss är det viktigaste och därför kan vi självklart erbjuda referenser från våra tidigare kunder. Du ska veta att vi håller vad vi lovar. Vi älskar att arbeta med allt från ljud, ljus och bild till scenshower och design och att vi efter ett lyckat event får se leenden från arrangörer och gäster är det som tar oss framåt. Din feedback är viktig för oss och vi ser därför att vi efteråt kan slå oss ned och diskutera hur det har gått och hur du har upplevet vår service.

Finns det något vi kan tänka på till nästa gång och är det något som inte har varit helt tillfredsställande? Vi tror att all sorts kritik – positiv som negativ – tar oss vidare till nästa nivå. Vi har högt i tak och jobbar hela tiden för att nå nästa steg.

Vi är på en hög nivå – högre än våra konkurrenter – redan nu, men vi blir aldrig nöjda. Det finns alltid saker att förbättra och vi strävar alltid efter perfektion. Vi hoppas att även du i framtiden blir en av våra referenser.

Välkommen att kontakta oss för just ditt evenemang – vi ordnar det oavsett hur dina önskemål ser ut. Det är vårt jobb.