Det självklara valet för ett lyckat evenemang

Hyra ljudanläggning

Ljudanläggningar är dyra och detta oavsett vilken storlek man behöver och vill ha. Varför nöja sig med något sämre som kostar mer pengar i slutändan? Vi erbjuder dig att hyra ljudanläggningar i alla storlekar och från världsledande märken som Yamaha, JBL, Electrovice, Soundcraft med flera.

Lägg inte dyra pengar i onödan för något som du kanske inte kommer att använda igen – hyr din ljudanläggning av oss. Vi erbjuder naturligtvis en paketlösning där vi kopplar in allt, tar hand om logistiken och sköter alla andra eventuella önskemål du kan tänkas ha.

Vi vet vad som krävs för att alla sorters evenemang ska bli så bra som möjligt och har en ljudanläggning för alla event. Att vi erbjuder dig att hyra de bästa märkena och modellerna som finns på marknaden är en del av vår filosofi – hos oss duger ingenting annat än det absolut bästa. Vi kan allt om ljud och vi hoppas att du ska känna det då du anlitar oss.

Vi ordnar även ljuset och fixar designen på din show 

Vi har erfarenheten som gör att just din fest eller ditt event blir snackisen på stan efteråt. Genom åren har vi hjälpt till med allt ifrån stora evenemang, större konserter och mässor och vi har även skött om designen på dessa. Vi har vanan och rutinen och vet vad som fungerar.

Kontakta oss så kommer vi gemensamt överens om hur vi på bästa sätt kan matcha ljus och design mot det perfekta ljudet du får av oss. Vi vet vad som är möjligt och erbjuder dig vår stora erfarenhet att förvandla en lyckad fest till den fest som det kommer att talas om i år efteråt. Hos oss är ingenting omöjligt.

Vår passion och det vi brinner för 

Samtliga av våra medarbetare har ljud som passion och det är det som fått oss att välja det här yrket. Vi får chansen att jobba med det vi verkligen älskar och det är verkligen få förunnat. För oss är varje arbetsdag och varje uppdrag en chans att ytterligare förkovra oss och bli bättre.

Då det handlar om ljud så blir man aldrig riktigt nöjd och även om man som utomstående inte hör någon skillnad så gör vi det. Det finns alltid något att förbättra och det finns alltid en större, bättre och härligare ljudbild väntande runt nästa hörn.

Vi brinner för det vi gör och det kommer du att märka då du anlitar oss – experten på ljud.

Kontakta oss redan idag

Bra planering runt ett evenemang, en fest eller ett event är A och O och för att vi ska kunna göra ett bra jobb så krävs just detta. Hör av dig i god tid till oss för att vi ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt. Du når oss via mail, via telefon eller genom att komma förbi på vårt kontor. Ibland är det bäst att träffas på tu man hand och gå igenom exakt vad du vill ha gällande just din fest. Titta förbi så kan vi lugn och ro visa våra ljudanläggningar, förklara våra paket och – främst – lyssna på vad du vill ha.

Du som kund har alltid högsta prioritet hos oss och det är dina krav vi rättar oss efter. Att den fest, att det event, att det evenemnag eller den konsert du ska arrangera blir så bra som bara möjligt är vårt mål. Du bestämmer hur du vill ha det – vi fixar resten.

Välkommen till oss!